Termeni si conditii

Rcauto.ro foloseste o politica speciala de termeni si conditii ce poate fi consultata mai jos. Aceasta este formulata intr-o maniera destinata sa va ofere o vizita sigura si placuta, in care sa acumulati informatii cat mai folositoare.

Va rugam sa cititi cu atentie politica noastra de termeni si conditii, deoarece se considera acceptata in mod neconditionat daca accesati orice alta sectiune a site-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni va trebui sa parasiti site-ul.

Informatiile afisate pe site nu sunt destinate uzului comercial, indiferent daca acestea sunt reformulate, trunchiate, copiate sau reproduse partial. Aceste informatii se pot folosi liber numai pentru informarea proprie.

In cazul in care doriti sa folositi aceste informatii in alte scopuri este necesar sa aveti un acord scris din partea noastra.

Informatiile sunt de uz general si nu sunt adaptate cazurilor particulare. Va recomandam ca inainte de utilizarea acestora, sa va adresati unui specialist in domeniu ce va va ghida pentru o decizie corecta.

Rcauto.ro nu si asuma nicio responsablitate asupra corectitudinii informatiilor de pe site, iar editorii si administratorul site-ului nu va putea fi tras la raspundere niciodata si in nicio situatie in cazul aparitie unor daune, indiferent de momentul sau de locul in care acestea se pot produce.