RCA Omniasig

RCA Omniasig

Omniasig este o firma cunoscuta care are experienta mare in domeniul asigurarilor, debutand in 1995. Acorda o mare importanta clientilor si reuseste sa ii fidelizeze prin multiple strategii de marketing potrivite, ajungand pe locul 2 in topul societatilor de asigurari. Are un numar de peste 1800 de angajati si 41 de sucursale in intreaga tara. Valorile acestei companii sunt: incredere, autenticitate si transparenta.

RCA la un pret mai mic

Astfel, cu o asemenea experienta, Omniasig este tocmai potrivita pentru incheierea asigurarii RCA. Aceasta asigurare este obligatorie atat pentru persoane fizice, cat si juridice si are rolul de a despagubi persoanele prejudiciate in urma unui accident rutier, pe teritoriul Romaniei sau in afara, prin Cartea Verde, ce este inclusa in RCA.

In cazul unui accident auto, trebuie sa te prezinti la sediul Omniasig cu masina avariata pentru a se constata daunele. Primul pas il reprezinta deschiderea dosarului de dauna, urmeaza specificarea documentelor necesare, apoi completarea unui formular si a unei cereri.

Ti se vor calcula costurile despagubirii , iar in final vei fi anuntat cu privire la suma de bani si la modalitatea de primire a acesteia.

Iata aici riscurile ce sunt acoperite conform legii: daune materiale, vatamari corporale sau deces, pagubele realizate in urma nefolosirii automobilului avariat, cheltuielile de judecata ale persoanei pagubite.

Actele de care aveti nevoie sunt urmatoarele:

  • buletinul celui asigurat
  • permisul celui care se afla la volan atunci cand s-a produs accidental
  • copie dupa certificatul de inmatriculare al conducatorului auto vinovat
  • certificat de inmatriculare a autovehicului avariat
  • copie dupa polita RCA a soferului vinovat
  • proces verba, anexa 2, sau alt act eliberat de politie, incare sa fie precizat modul in care a fost produs accidentul, cine este vinovat, in original
  • daca autovehiculul se afla in proprietatea unei firme, este nevoie si de imputernicire de la firma respective
  • daca masina este luata in leasing, trebuie si imputernicire de la firma de leasing

Omniasig, un brand in Romania

Aceste documente reprezinta minimul, dar in functie de situatie, dupa constatarea accidentului, asiguratorii pot cere si documente in plus. Centrul de daune Omniasig din Bucuresti se afla pe Calea Grivitei, numarul 355-357, Hala, sector 1.

Clientul trebuie sa ceara inspectorului de daune lista atelierelor de reparatii cu care Omniasig are incheiata conventie, urmand ca Omniasig sa plateasca unitatii respective. Pana la momentul terminarii reparatiei, vor fi depuse la firma de asigurari, cererea de despagubire, factura si devizul de reparatie si actele cerute prin nota de constatare.

Omniasig are o facilitate interesanta in ceea ce priveste avarierea geamurilor masinii. Prin acest serviciu, vor fi inlocuite geamurile autovehiculului.

Deoarece exista un parteneriat incheiat intre Omniasig si centrul de parbrize Pilkington, in cazul avarierii geamurilor masinii, va puteti prezenta la un centru Pilkington, care are sedii in intreaga tara, pentru constatarea daunei.

Dupa aceasta si administrarea dosarului, va trebui sa primiti acceptul platii din partea Omniasig. Ultimul pas il reprezinta efectuarea reparatiei pe loc. Acest serviciu este foarte avantajos pentru ca Pilkington este numarul unu pe piata din Romania, in ce priveste distributia si montarea geamurilor auto.