RCA de la BCR

RCA de la BCR

Stiati ca BCR Asigurari va pune la dispozitie un nou tip de asigurare, RCA Plus? Diferenta dintre asigurarea RCA si RCA Plus este ca in cazul celei de-a doua, beneficiati in plus si de serviciul de tractare. De fiecare data cand masina dumneavoastra nu se mai poate deplasa, veti putea utiliza serviciul de tractare. Contra cost, va puteti extinde acoperirea. Aceasta facilitate este valabila in intreaga tara.

RCA este esentiala in conditiile de trafic de astazi

Riscurile acoperite sunt vatamarile corporale sau deces, pagube materiale, pagube rezultate din lipsa de folosinta a masinii avariate si cheltuielile de judecata suportate de cel pagubit. Polita RCA Plus se poate incheia pentru:

  • Jumatate de an sau un an intreg, pentru autoturismele deja inmatriculate sau inregistrate
  • Cel mult 12 luni pe perioada inmatricularii sau inregistrarii temporare
  • Cel mult 60 de zile pe perioada de valabilitate a autorizatiei de circulatie provizorie
  • Pe cate o luna in cazul autovehiculelor inmatriculate sau inregistrate in alte tari, pentru care este necesara incheierea asigurarii pentru a se putea inmatricula sau inregistra masina

Tariful primelor de asigurare se stabileste in raport de tipul autovehiculului, de perioada de asigurare, de elementele caracteristice lui, cum ar fi capacitate cilindrica, masa totala maxima autorizata si altele, si tipul persoanei asigurate (fizica/juridica, pensionar, varsta, judetul inmatricularii sau domiciliul, respectiv sediul clientului, in cazul contractului de leasing.

BCR Asigurari va despagubi sumele de bani pe care cel asigurat trebuie sa le plateasca ca despagubire persoanelor prejudiciate din vina sa. Limita maxima de responsabilitate a companiei de asigurari se determina conform legislatiei din tara unde se produce accidentul.

In situatia in care aveti o polita CASCO la BCR, puteti beneficia de marirea acoperirii pentru furt, pe perioada valabilitatii si a incadrarii in limitele de acoperire politei RCA Plus.

Daca circulati in afara tarii, este bine sa aveti incheiata si asigurarea Carte Verde. Aceasta acopera daunele produse in afara teritoriului Romaniei, pentru tarile care fac parte din sistemul international Carte Verde.

BCR este o banca de traditie pe piata romaneasca

Acestea pot fi gasite in documentul Carte Verde. Se incheie pentru cel putin 15 zile si cel mult un an. Raspunderea societatii de asigurari incepe in momentul cand autovehiculul paraseste Romania, iar documentul Carte Verde este valabil si se termina atunci cand autovehiculul se intoarce in Romania.

Iata aici cateva dintre centrele de dauna BCR Asigurari: Str. Spataru Preda nr.7a, sector 5; Bd. Ferdinand nr. 111-113, sector 2 ; Str. Grigore Cobalcescu nr. 45 sector 1; Bd. Poligrafiei, nr.1 b, sect.1. Pentru a face o programare aveti nevoie de urmatoarele date:

  • Numarul politei RCA
  • Seria, numarul si data eliberarii procesului verbal de catre politie
  • Seria de sasiu sau numarul de inmatriculare
  • Data in care a fost produs accidentul auto

In cazul in care nu a fost facut un proces verbal de politie, va puteti prezenta cu constatarea amiabila

Trebuie mentionat daca au fost implicate mai multe autoturisme in accident sau daca sunt persoane ranite

Pentru a comanda de la BCR Asigurari, trebuie sa intrati pe site si sa calculati tariful, sa introduceti datele cerute si sa plasati comanda. Veti fi sunat pentru confirmare si pentru punerea la punct a detaliilor referitoare la livrare.