Confidentialitate

Politica de confientialitate a rcauto.ro este atent intocmita de catre specialisti renumiti. Echipa noastra face in permanenta eforturi sustinute pentru a oferi utilizatorilor site-ului o vizita anonima si cat mai placuta.

Politica de confidentialitate poate fi consultata in aceasta sectiune. Va rugam sa o studiati cu atentie, deoarece accesul in alte sectiuni ale site-ului va fi considerat considera ca o acceptare imediata si totala a acestei politici.

Rcauto.ro utilizeaza fisierele de tip cookie. Acestea culeg diverse informatii comerciale in scop de marketing, ce sunt stocate pe serverele special securizate din SUA si nu pot fi instrainate sub nicio forma, in afara cazurilor in care acestea tin de siguranta nationala.

Informatiile se refera la tipul browserului utilizat, viteza conexiunii folosite, sectiunile vizitate, timpul petrecut pe site si numarul de pagini vizitate, iar acestea vor fi folosite de echipa noastra de marketing pentru a imbunatati calitatea continutului oferit si pentru a mari viteza de acces pe site.

Cookie-urile nu sunt proiectate si nu pot colecta nicio informatie suplimentara in afara celor descrise mai sus.

Vizitatorii pot refuza utilizarea acestora fie prin refuz direct, sau prin modificarea prealabila a unor setari din browser, dar in acest caz isi asuma riscul de a nu putea folosi informatiile de pe site la intreaga capacitate.